10-conditions-thumbHer finner du en oversikt over betingelsene for Baiyat (opptagelse) i Ahmadiyya Muslim Jamaat (menighet) - Av Hadhrat Mirza Ghulam Ahmad fra Qadian, Den utlovede Messias og Imam Mahdi – fred være med ham.

LAST NED PLAKATEN HER

Hazooraba har gått i dybden på hver og en av disse betingelsene utover flere taler. Disse er blitt publisert i boken "Conditions og Bai'at and Responsibilities of an Ahmadi" og er tilgengelig på engelsk på alislam.org.

MKA Norge introduserer "Samkjøring til Salat" - et initiativ for å øke antall khuddam og atfal hjelper hverandre med å utføre sine daglige bønner på Baitun Nasr. Programmet krever at hver Qaid samordner transport til den bestemt dag hvor alle khuddam og atfal i majlis kommer sammen for å be Maghrib og Isja bønn.

 

Les mer …

tarbiyyatseminar_miniOpplæringsseminaret som ble arrangert 24.10.2009 ble vellykket. Programmet begynte med resitasjon av den ærverdige Koranen etterfulgt av diktopplesning. Mohtamim Tarbiyyat leste opp agendaen for resten av seminaret. Deretter var det et innlegg av Sadr MKA Norge.

Bilder fra arrangementet er lagt ut.

Les mer …

Kunnskaps- og opplæringsseminar - 31.12.2009 - MKA NorgeI tradisjon tro vil MKA Norge også i år arrangere kunnskaps- og opplæringsseminar den 31. desember 2009 i forbindelse med Misali Waqar-e-Aml (dugnad) på første nyttårsdag i Frognerparken. Khuddam som ønsker å overnatte i Nor moské er hjertelig velkommen til det. I denne artikkelen presenteres program for kunnskaps- og opplæringsseminar torsdag, 31. desember 2009.

Les mer …

Opplæringsseminar - MKA NorgeDen 24. oktober arrangeres det opplæringsseminar for alle khuddam. Programmet for seminar inneholder gruppediskusjoner og spørsmål og svar sesjon. Gruppeinndelingen vil skje i henhold til alderen på deltakere, og også diskusjonstemaer vil være relatert til den aktulle aldersgruppen. Seminaret begynner klokka 14, så møt opp presis.

Les mer …

Flere artikler …