chanda kalkulator oppdatertHar du husket å betale chanda majlis og chanda ijtema? Du er kanskje usikker på hvor mye du skal betale. Det skjer endringer i satsene i ny og ne, men har du fått disse med deg? Den siste endringen trådte i kraft i år etter at forslaget om økningen av chanda ijtema for khuddam, som ble presentert på Majlis-e-Sjoora 2013, ble godkjent av Hadhrat Khalifatul Masih Vaba. Vi har derfor gjort endringer i bidragskalkulatoren som tar høyde for alle de nye endringene.

Les mer …

chandaMKA Norge har nå, i tillegg til de lokale Jamaat, fått opprettet egne bankkonti. Det betyr at Chanda innbetalinger til MKA (Chanda Majlis og Chanda Ijtema) skal direkte inn til MKA sin egen konto - Mens de andre Jamaati Chandajaat skal betales direkte til den lokale Jamaat sin egen konto. NB: Husk å skrive AIMS ID og hvilken Chanda det betales for i meldingsfeltet ved betaling.

Les mer …

chanda kalkulator oppdatertHar du husket å betale chanda majlis og chanda ijtema? Du er kanskje usikker på hvor mye du skal betale. Det skjer endringer i satsene i ny og ne, men har du fått disse med deg? Den siste endringen trådte i kraft i år etter at forslaget om økningen av chanda ijtema for khuddam, som ble presentert på Majlis-e-Sjoora 2009, ble godkjent av Hadhrat Khalifatul Masih Vaba. Vi har derfor gjort endringer i bidragskalkulatoren som tar høyde for alle de nye endringene.

Les mer …

Informasjon vedrørende Chanda Majlis og Chanda Ijtema

Chanda majlis brukes til å fremme organisasjonens arbeid innenfor forskjellige områder i henhold til årsplan og gitte mål. Chanda ijtema brukes i sin helhet til å dekke utgifter knyttet til årsstevne.

Les mer …